linkpk12's Blog

Svi popusti na jednom mestu u Beogradu

Svi vrlo dobro znamo kako je tesko izaci na kraj sa beskrajnim troskovima i izdacima ziveci u Srbiji.Dobijete platu,a racuni za struju, vodu i porezi su vec tu. Kupite hranu i ostale potrepstine potrebne za kucu i sta vam ostaje?Upravo tako,vrlo malo.Nema mesta uzivanju poput nekog izleta,romanticne vecere ili mozda neke relaks masaze koja bi vas oporavila od dugog rada.
Upravo u ovoj situaciji su vam potrebna ova 3 saveta!

1. Kupujte u velikim kolicinama
- Jedno od osnovnih pravila za veliku ustedu jeste velika kupovina!Zasto kupiti npr. 4 baterije i platiti ih 200 dinara, kada mozete kupiti 20 komada i platiti 500-600 dinara?U kratkom roku cete osetiti veci minus,sto je logicno, ali na duge staze ste ustedeli 400 dinara.Ako ovu strategiju koristite za sve stvari koje kupujete, nakon investicije u njih cete osetiti kako vam se povecava tzv. Cash Flow ili novac u opticaju.

2. Kupujte Genericne Proizvode
- Genericni proizvodi ili marke trgovca poput Maxija,Idee i ostalih vam mogu ustedeti veliku kolicinu novca nego kada kupujete markirane proizvode.Ovo se posebno odnosi na kozmetiku jer prema informacijama koje kruze po internetu, potrosaci mogu da ustede i do 85% kupujuci ove proizvode!Razlog je u imenu i brendu proizvoda koji placate.Sto se tice standarda i bezbednosti jeftinijih kozmetickih proizvoda, oni nisu nista losiji od markiranih jer svi kozmeticki proizvodi moraju ispunjavati iste uslove kao i markirani!

3. Popusti
- [url=http://www.superpopusti.rs/]Popusti[/url] su glavna tacka ustede!
Znajuci svakodnevnicu nasih ljudi kao i njihove potrebe, mnogi preduzetnici i firme su napravile odlicne web stranice kako bi svako imao korist od njih.Ove stranice se odnose na popuste, kupone i ostale akcije koje vam mogu pomoci da ustedite veliku kolicinu novca i priustite sebi uzivanje po nizim cenama.Jedna vrsta ovih stranica se posebno izdize i odudara od svih, a to su stranice koje grupisu sve popuste na jednom mestu. Na ovakvim stranicama se nalaze [url=http://www.superpopusti.rs/]svi popusti[/url] vezani za restorane,zdravlje,fitness,teretane,masaze,proizvode i mnoge usluge.Jedna od dobrih kategorija su takodje popusti na putovanja koja vam omogucavaju da putujete npr. u Budimpestu, sa smestajem i prevozom vec od 15 EUR!

Must be logged in to comment.