Kethrin's Blog

No Subject

Et utendørsbryllup kan være ren magi, men det krever planlegging. Det er mange detaljer som skal på plass for å skape den perfekte stemningen og en dag som ingen vil glemme.

[img]http://www.bridebox.com/blog/wp-content/uploads/2015/09/Outdoor-Wedding-Planning-Tips.jpg[/img]

[b]Skap uformelle samlingspunkter[/b]

I et selskap vil folk gjerne samles, enten det er på kjøkkenet eller ute på terrassen. I et utendørsbryllup er det viktig å skape et slikt fokuspunkt, et naturlig samlingsted eller flere i nærheten av hverandre. Uten et slikt planlagt fokuspunkt, vil gjestene flytte mye mer på seg i løpet av selskapet. Det blir mindre koselig og i mange tilfeller vil gjestene selv finne steder å slå seg ned for en uformell prat. Brudeparet får lite fokus og tilreisende som ikke kjenner de andre gjestene, kan bli sittende alene.

Skap små oaser som inviterer folk til å sette seg ned og slå av en prat. Noen utestoler og et bord med litt pynt, kan være perfekt.

[b]Hold gjestene informert[/b]

En av de vanligste feilene brudepar gjør er å ikke gi gjestene nok informasjon på forhånd og i selve selskapet. Det er lett å la seg distrahere av jakten på en [url=https://www.jjshouse.no/Brudekjoler-c2/]bryllupskjole[/url], kakesmaking, bordplassering og alle de andre detaljene og glemme å være godt vertskap. Gjestene trenger informasjon om geografiske utfordringer eller om det er spesielle hensyn som må tas.

På brudesider som [url=https://www.jjshouse.no]JJ’s House[/url] ser stranden eller gressplenen perfekt ut. En nydelig bakgrunn for den perfekte kjolen, brudepikene og selskapet. I virkeligheten kan sanden gjøre det vanskelig for damene å ha høye hæler, gresset kan være vått og sette flekker på sko og antrekk. Derfor må gjestene få muligheten til å planlegge på forhånd og da må de ha detaljene. Må man gå rett på gresset eller er det en grusvei? Er det asfaltert?

Det er også viktig å informere om hvor toalettene er, hvor man kan sitte og slappe av og andre detaljer som vil gjøre gjestene komfortable. Gi gjerne beskjed på forhånd hvis en i selskapet har et handikapp så de føler seg trygg på at toaletter og annet er tilgjengelig.

[b]Tidspunkt[/b]

Det er viktig å tenke på når på dagen du vil ha seremonien og festen. Vielsen må ofte gjennomføres på et bestemt tidspunkt, enten det er i kirken eller en borgerlig vielse. De fleste ønsker å ha festen like etterpå. Skal du ha det ute, kan dette bli svært varmt om det er midt på sommeren. Da kan det være bedre å ha festen litt senere når temperaturen er svalere. På vinteren kan det være motsatt.

[b]Lyssetting og skygge[/b]

Uansett hva værmeldingen sier; det er lurt å ha et telt hvor gjestene kan søke ly fra solen eller fra regnet. En stor fordel med et slikt telt er at du bruke det for å skape stemning ved å henge opp lyslenker og forskjellige lys. Husk bare å sjekke om du får lov å tenne levende lys og pass på brannfaren. Batteridrevne lys er minst like koselige som levende lys, men vesentlig tryggere. Slipp deg løs og la lysene skape en intim og koselig stemning.

Must be logged in to comment.